HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Enkät om nya hyreslägenheter i Mantorp

Mjölby Nya hyreslägenheter i Mantorp tros vara efterfrågat och Bostadsbolaget i Mjölby skickar ut en enkät till alla villaägare över 40 år för att försäkra sig om detta. Blir det positiva svar kan det bli lägenheter i Centrumhuset och helt nya radhuslägenheter.

​Till att börja med planerar Bostadsbolaget att bygga om det som kallas Centrumhuset. I den del där det tidigare var butik kan sju lägenheter i olika storlekar inrymmas.

Det ska bli lägenheter med öppna planlösningar, stora badrum och uteplats till varje lägenhet.

Läs ocksåRadhusens dåliga brandskydd fixas inte - Hyresgästen Ida: "Det är katastrof"

Bolagets marknadschef Charlotta Elliot tror att många skulle vara intresserade av att hyra i Mantorp.

– Vi har inga vakanser där och det är en populär bostadsort.
En enkät går ut till alla villaägare, över 40 år, på orten.

I den beskrivs fördelarna med Mantorp som har god service och erbjuder bra pendlingsmöjligheter.

Läs ocksåIngelas jobb: se till att färre förlorar sina hemEn kvinna med ljust hår står utomhus. I bakgrunden syns hyreshus.

Redan har villabebyggelsen ökat kraftigt och om enkäten ger positivt besked kan utvecklingen av hyresrätter också fortsätta med nybygge. I så fall blir det radhuslägenheter.

– Det är en lämplig bebyggelse i Mantorp, säger Charlotta Elliot.

I början på nästa år kan bolaget redovisa resultatet av enkäten.

Läs ocksåGratisplatser försvinner - nu tvingas Dunio betala för parkeringenEn parkeringsplats till vänster och till höger en bild på en leende kvinna med slöja.
 
Läs också Batteridrivet luciatåg fixade julstämning i Mjölbys bostadsområden Corona skapar dålig stämning - då säger värden till på skarpen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.