Annons

Facebooksida kritiserar Byggebo

Oskarshamn En namninsamling på facebook ska uppmärksamma Byggebo på att flera hyresgäster i Kristineberg är missnöjda med servicen och bemötandet.

Initiativtagare till facebooksidan ”Vi som tycker Byggebo ska återskapa lugn i Kristineberg” är Mariha Klintbom. Oskarshamnstidningen berättar att hon startade sidan när hon tröttnade på att de brister hon klagade på inte blev åtgärdade. Flera andra hyresgäster håller med henne och på sidan tar de upp situationer och företeelser som de är missnöjda med.

Mariha Klintbom har klagat på sopor som slängts på marken och grannar som spelat hög musik sent på kvällen. Trots det tycker hon inte att hon har fått gehör för sina klagomål. Andra som skriver på facebooksidan tycker att Byggebos kösystem är underligt och de klagar på slarvigt parkerade bilar och cyklar samt, sopcontainrarna som placerats ut i området i väntan på det nya sopsystemet och flera olika typer av störningar.

Annons
ANNONSLånestrategier för hyresgäster

Efter att sidan startades har en del av de saker som Mariha Klintbom sagt till om åtgärdats, bland annat har ett staket blivit lagat.

Namninsamlingen pågår till 27 augusti, men redan i morgon kommer Mariha Klintbom att ha ett möte med representanter för Byggebo.

Annons
Läs också Lurad av kreditkollsbluff natten före julafton – av uthyrarens swishbedrägeri "Målet är aldrig att resultatet ska bli bra" – allmännyttorna är fast i fuskarnas klor Hyreskrav i Växjö skapar debatt bland Växjöborna på nätet Misstänkte olovlig piercing – kvinnan får behålla lägenheten efter värdens missar Gatan där förråden plundras: "Djungeltelegrafen går varm på Facebook"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.