HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Färre medlemmar i södra Skåne

Malmö Antalet medlemmar i Hyresgästföreningens region södra Skåne har minskat något det senaste året - med 130 personer till totalt 40 735 medlemmar.

Enligt Johan Perup, chef för medlemsvärvningen i regionerna norra och södra Skåne, är ett skäl till den trendbrottet med minskat medlemsantalet sjukdom bland medlemsvärvarna. Inför 2013 har man däröfr förstärkt styrkan med ytterligare en värvare och hoppas därmed kunna bryta minskningen av antalet medlemmar. Det finns flera anledningar till att medlemmar lämnar Hyresgästföreningen men huvuddelen gör det för att de flyttar till en annan typ av boende. 

Ser man till antalet medlemmar under de gånga fem åren har medlemsantalet dock sakta stigit. I december 2009 var antalet medlemmar 38 109, jämfört med dagens 40 735. 

Annons
Läs ocksåSå påverkade pandemin medlemsantalet i MellansverigeRoland Pipenburg sitter vid sitt skrivbord.
Annons
Läs också Därför tappar norra Skåne medlemmar Medlemstapp i BohusÄlvsborg-Skaraborg Nytt medlemsrekord i Storgöteborg Medlemsrekord för Hyresgästföreningen i södra Skåne

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.