HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Grannar trötta på bankande och dunkande

Kristianstad Bankande, hasande ljud av möbler och dunkande är bara några av grannarnas klagomål. Nu vill de att den störande hyresgästen flyttar.

Det är kaotiskt i en trappuppgång hos det kommunala bostadsbolaget i Kristianstad. I en skrivelse till hyresnämnden framgår att en hyresgäst bankar, flyttar möbler, har kranarna spolandes i timmar och duschar långa perioder på olika tider av dygnet.

Hyresgästen ska dessutom ha uppträtt hotfullt och otrevligt mot både grannar och personal från störningsjouren. Grannarna är så pass störda att de får sova med öronproppar och ”knapra” sömntabletter.

Annons
Läs ocksåMamma till hotfull son kan förlora sitt hyreskontrakt – han skrämmer grannarnaKlipp från hotfulla sms och hyresnämnden i Malmö.

ABK har skickat ut två varningsbrev och efter dessa har störningarna minskat men inte upphört. Nu har grannarna tröttnat på kvinnans störningar och lämnat in en ansökan till hyresnämnden om åtgärdsföreläggande som ABK bestrider. I skrivelsen till hyresnämnden skriver ABK att det inte finns tillräckligt med underlag för att göra andra åtgärder än vad som redan gjorts i form av möten och varningsbrev.  Ärendet tas upp i hyresnämnden i början av mars.   

Annons
Läs också Över två år med mögligt tak – nu hotas värden med 100 000 kronor i vite Röker trots förbud – nu vill värden vräka hyresgästen Miljonvitet mot gymmet i Ewas hus upphävs Misstag när hyresgästerna fick betala elen – Gunnar tog kampen: "Besviken"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.