HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Helsingborgshem säljer ut865 lägenheter

Nyheter Helsingborgshem säljer 15 fastigheter till Rikshem. Affären omfattar 865 lägenheter.

I morgon fredag har det kommunala bostadsbolaget Helsingborgshem och privata Rikshem bjudit in till en pressträff för att presentera affären. Helsingborgshem vill fram till dess inte berätta om några detaljer mer än att lägenheterna ligger på Stattena, Elineberg och Eneborg.
− Tyvärr kan jag inte säga så mycket mer idag, säger Charlotte Albertsson, marknadschef på Helsingborgshem.

De berörda hyresgästerna ska på torsdagseftermiddagen ha fått en lapp i brevlådan som berättar om att de ska få en ny ägare.
− Vissa bryr sig väldigt mycket, andra inte. Vi har öppet vår växel fram till halv sex om någon har frågor redan idag, säger Charlotte Albertsson.

Läs ocksåAnonym tipstjänst för hyresgäster - nytt sätt att jaga svarta kontrakt: "På gränsen till angiveri"

Vid fredagens presentation kommer förutom Rikshem och Helsingborgshem också Peter Danielsson, kommunstyrelseordförande i Helsingborg, samt Tor Berger från Hyresgästföreningen att vara plats.

Annons

Helsingborgshems planer på att sälja ut delar av sitt bestånd har varit känt ett tag. Läs om det här.

Rikshem har på senare tid vuxit i rekordfart i Helsingborg. Om det kan du läsa här.

Annons
Läs ocksåStrulet på seniorboendet tog knäcken på Kristina - flyr och förlorar 27 års ködagarKristina Lundgren, i svarta kläder, glasögon och långt hår i en fläta, sitter sedd i profil vid ett stort vitt skrivbord med papper, kalender i läsplatta. I bakgrunden syns flyttkartonger i hörnen. Flytten till seniorboendet blev en besvikelse.
Läs också Coliving-förespråkare vill ha utredning – vänder sig till regeringen Fick andra chans att bo kvar – ska ha hotat att ”slakta” värdens personal Äntligen post i brevlådan – men det tog nio månader

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.