Annons

Helsingborgshem säljer ut865 lägenheter

Nyheter Helsingborgshem säljer 15 fastigheter till Rikshem. Affären omfattar 865 lägenheter.

I morgon fredag har det kommunala bostadsbolaget Helsingborgshem och privata Rikshem bjudit in till en pressträff för att presentera affären. Helsingborgshem vill fram till dess inte berätta om några detaljer mer än att lägenheterna ligger på Stattena, Elineberg och Eneborg.
− Tyvärr kan jag inte säga så mycket mer idag, säger Charlotte Albertsson, marknadschef på Helsingborgshem.

De berörda hyresgästerna ska på torsdagseftermiddagen ha fått en lapp i brevlådan som berättar om att de ska få en ny ägare.
− Vissa bryr sig väldigt mycket, andra inte. Vi har öppet vår växel fram till halv sex om någon har frågor redan idag, säger Charlotte Albertsson.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Vid fredagens presentation kommer förutom Rikshem och Helsingborgshem också Peter Danielsson, kommunstyrelseordförande i Helsingborg, samt Tor Berger från Hyresgästföreningen att vara plats.

Annons

Helsingborgshems planer på att sälja ut delar av sitt bestånd har varit känt ett tag. Läs om det här.

Rikshem har på senare tid vuxit i rekordfart i Helsingborg. Om det kan du läsa här.

Annons
Läs ocksåÖppnade utan byxor på annan adress – förlorar sitt hyreskontraktEn hand med vinröda naglar trycker på en ringklocka.
Läs också Elena klagade på mögel i fem år – nu vill Rikshem höja hyran för att fixa hennes badrum Eva har haft sin blomstrande uteplats i över 30 år – nu riskerar hon att bli av med den Som en av de första i landet – hyresgästen Jan felanmäler via videosamtal Så renoverades lokalen för 50 000 kronor - ljudisolering viktigt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.