Annons

Höghusen i Hageby får nya ägare

Norrköping 114 lägenheter i Hageby i Norrköping får nya ägare. Fastighetsbolaget D Carnegie tar över de två höghusen från Subnova i höst.
Foto: Jakob Kindesjö
Subnova har sålt de två höghusen på Timmermansgatan i Norrköping.

Det är den andra fastighetsaffären i Norrköping på kort tid för det börsnoterade fastighetsbolaget D Carnegie & Co, vars dotterbolag är mer bekant som hyresvärden Östgötaporten. I somras förvärvade bolaget 285 lägenheter i Atriumområdet av Vissland.

Nu har ytterligare ett fastighetsförvärv blivit klart. Denna gång gäller det de två elvavåningshusen vid Porten på Timmermansgatan 20 och 22, som ligger granne med Östgötaportens befintliga bestånd i Hageby. Fastigheten förvärvas genom bolagsköp från säljaren Subnova.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Vi kommer att så snart vi tillträtt inventera och sätta igång med ut och invändiga renoveringsåtgärder, berättar Ulf Nilsson, vd på D Carnegie & Co.

D Carnegie & Co tillträder fastigheterna den 1 november i år.

Annons
Läs också Albyberget – hyresgästerna blev en handelsvara Mimers försäljning i Västerås blev inte så illa som hon trodde Hyresgäster får inte köpa radhus De blev utan spis i en månad Hyresgäster kan få köpa radhus

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.