HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hon blir ny vd för Ramunderstaden

Söderköping Hon blev först över tillförordnad vd när Thomas Angström hastigt lämnade sin post under hösten. Nu står det klart att Caroline Ring tar över vd-uppdraget i Ramunderstaden.
Foto: Ramunderstaden
Caroline Ring är Ramunderstadens nya vd.

Det var i september som Thomas Angström slutade på kommunala bostadsbolaget Ramunderstaden i Söderköping efter bara drygt två år som vd. Så småningom utsågs bolagets ekonomichef Caroline Ring till tillförordnad vd under rekryteringsprocessen. Den är nu avslutad och i dag meddelade Ramunderstaden att det blir just Caroline Ring som tar över vd-jobbet.

”Caroline Ring har gått igenom en vanlig rekryteringsprocess genom Unik resurs och vi känner oss trygga i beslutet. Hon känner väl till bolaget efter 9 år som ekonomichef”, säger styrelseordförande Lars-Göran Lindblom (S) i ett pressmeddelande.

Läs ocksåNyanlända ska lättare få förstahandskontrakt

Caroline Ring tillträder formellt den 1 januari 2018 och är därmed den enda kvinnan bland vd:arna för de elva kommunala bostadsbolagen i Östergötland.

Läs också Råslättsborna ovanligt trygga och nöjda Uppsalahem internationellt miljöprisat Fastighetsägaren Trianon indragen i korruptionshärva Nya hyror klara i Söderköping

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.