HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hon blir vd för Uppsalas nya bostadsförmedling

Uppsala På ett styrelsemöte under torsdagen beslutade Uppsala bostadsförmedling vem som ska bli vd för det kommunala bolaget.

Det blir Mona Lindén som får tjänsten som vd för Uppsalas nya gemensamma bostadsförmedling, som ska dra igång sin verksamhet 1 juni 2016. Hon är i dag förmedlingschef för Stockholms stads bostadsförmedling, och har varit det sedan 2006.

– Mona Lindén uppfyller till fullo hela den kravprofil som styrelsen hade satt upp. Hon kan alla delar av att driva en bostadsförmedling och har dokumenterad erfarenhet av att bygga upp en verksamhet. När hon började på Stockholms stads bostadsförmedling var förmedlingsenheten på åtta personer, nu är den på 40 personer, säger Joakim Palestro (S), ordförande för Uppsala bostadsförmedling.

Läs ocksåLisa ville inte bo granne med vägglöss – blev av med tio års köpoäng

Tidigare har Mona Lindén bland annat haft flera olika chefspositioner på Södertörns högskola. Hon har även varit vice ordförande och kassör i föreningen Svalornas Latinamerikasektion. Hon har studerat företagsekonomi, spanska, svenska och etnologi på Stockholms universitet.

Mona Lindén tillträder tjänsten 1 mars 2016.

Läs mer om Uppsalas nya bostadsförmedling här.

Läs ocksåNyseparerade Piotr nekades lägenhet – så svarar Einar Mattssons vdMagnus Molin vd Einar Mattsson
Läs också Ensamstående Lisa nekades lägenhet – så svarar Bostadsförmedlingens vd Värd säger nej till ensamstående Lisa – ”lägenheten avsedd för två vuxna och två barn” Dubbelt så dyrt söka lägenhet i Kungsbacka som i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.