Annons

Hon blir vd för Uppsalas nya bostadsförmedling

Uppsala På ett styrelsemöte under torsdagen beslutade Uppsala bostadsförmedling vem som ska bli vd för det kommunala bolaget.

Det blir Mona Lindén som får tjänsten som vd för Uppsalas nya gemensamma bostadsförmedling, som ska dra igång sin verksamhet 1 juni 2016. Hon är i dag förmedlingschef för Stockholms stads bostadsförmedling, och har varit det sedan 2006.

– Mona Lindén uppfyller till fullo hela den kravprofil som styrelsen hade satt upp. Hon kan alla delar av att driva en bostadsförmedling och har dokumenterad erfarenhet av att bygga upp en verksamhet. När hon började på Stockholms stads bostadsförmedling var förmedlingsenheten på åtta personer, nu är den på 40 personer, säger Joakim Palestro (S), ordförande för Uppsala bostadsförmedling.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Tidigare har Mona Lindén bland annat haft flera olika chefspositioner på Södertörns högskola. Hon har även varit vice ordförande och kassör i föreningen Svalornas Latinamerikasektion. Hon har studerat företagsekonomi, spanska, svenska och etnologi på Stockholms universitet.

Annons

Mona Lindén tillträder tjänsten 1 mars 2016.

Läs mer om Uppsalas nya bostadsförmedling här.

Annons
Läs ocksåLättare få lägenhet om du har släkting på bostadsbolaget: "Korruptionsrisk"
Läs också Efter pandemin – fortfarande få fysiska visningar Lisa ville inte bo granne med vägglöss – blev av med tio års köpoäng Nyseparerade Piotr nekades lägenhet – så svarar Einar Mattssons vd Ensamstående Lisa nekades lägenhet – så svarar Bostadsförmedlingens vd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.