Annons

Hotade tvättande granne med yxa

Landskrona Eftersom ingen utnyttjade den bokade tvättiden passade kvinnan i Landskrona på att slänga in en tvätt. Grannen, som bokat tiden, blev rasande och hotade henne med en yxa.

När det endast var en timme kvar av den bokade men outnyttjade tvättiden passade den kvinnliga hyresgästen på att lägga in sin tvätt i maskinen. Den 60-åriga mannen, som hade bokat tvättiden, upptäckte det hela och blev rasande. Han hämtade en yxa, högg sig in i tvättstugan och hotade sin tvättande granne.

Senare samma dag chockades ytterligare en kvinna av yxmannen. Kvinnan, som sedan tidigare tycker att tvättstugan är skrämmande, var noga med att stänga dörren till korridoren. Helt plötsligt mötte hon en man med en yxa. Kvinnan sprang upp till sin lägenhet och uppger att hon inte vet hur hon ska våga tvätta igen.

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Incidenten med yxan är inte det enda som har skapat oro i hyreshuset i centrala Landskrona. Bråken och festerna från trean där mannen och hans sambo bor har pågått under en längre period. Förutom att grannarna har störts av ljudnivån har det även kastats ut saker som högtalare och fryst kött från parets balkong.

Annons

I oktober förra året knivskars den 60-åriga mannen svårt av sin 50-åriga sambo. Kvinnan blev åtalad för dråpförsök. Störningarna från lägenheten har fortsatt även efter knivbråket.

Den 17 maj ska hyresnämnden ta ställning till om hyreskontraktet ska upphöra.

Annons
Läs ocksåDömd för upplopp vräks efter svartuthyrning - ville ha kvar bostaden för snabbare frigivningEn polisbil i brand och tre maskerade personer som fotar och bär på stenar.
Läs också Kvinna hyrde ut rum i villa – trots att hon var vräkt: "Flyttat ut saker på gatan" Granne vaktade i porten – kvinna tvingades hoppa från balkong Så blev anonyma vittnesuppgifter avgörande när hyresgäst vräks: ”Problematiskt” Hotfull hyresgäst ville spränga värdens kontor – får kontaktförbud och kan vräkas

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.