Annons

Hyresgäst kräver ersättning för råttproblem

Oskarshamn Råttproblem i ett förråd har gjort en hyresgäst så upprörd att hon skrivit till kommundirektören i Oskarshamn för att klaga på Byggebo.

Kvinnan hyr inte bostad hos Byggebo, utan enbart ett förråd. Tidningen Nyheterna skriver om brevet som hon skickat till kommundirektör Ann-Christine Vösu.

Enligt tidningen klagar hyresgästen på att hon inte fått veta att det fanns råttfällor i förrådet och att saker som förvarats där förstörts av råttor. Hon kräver ersättning av Byggebo.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Bolaget ska ha anmält ärendet till sitt försäkringsbolag, som inte anser att Byggebo bär skulden.

Annons

Dessutom är kvinnan kritisk mot att hon måste betala en högre förrådshyra än hyresgäster som bor hos Byggebo.

Nyheterna skriver också att kvinnan hotar att driva ärendet vidare med hjälp av sin advokat.

Annons
Läs ocksåHär gör råttor och knarkare kaos i garaget – Walid: ”Har fått städa undan sprutor”Hyresgästen Walid Dib i Malmö som har problem med knarkare och råttor i sitt garage.
Läs också Ninni plågades av råttor i över ett år – nu sprider sig problemen till nya orter Här gnager råttorna sönder hyresgästernas bilar: ”Tänk om bromsarna slutar fungera” Råttor, fukt och dålig ventilation – hyresgästerna fick nog och anlitade privata jurister Råttorna härjar på höghusets balkonger – åt upp Billys lunchpaj på sjätte våningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.