HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäster i Åstorp vill ha tillbaks kvarglömda saker

Åstorp När hyresgästerna flyttade från lägenheten i Åstorp glömdes flera saker kvar i bostaden. Eftersom hyresvärden inte lämnar tillbaks prylarna har hyresgästerna vänt sig till hyresnämnden.
Foto: Pixabay
Enligt hyresgästerna i Åstorp var de tvungna att flytta i en hast. Att det blev stressigt medförde bland annat att de glömde kvar saker i lägenheten. Saker som de nu vill ha tillbaks.

Hyresgästerna uppger att flytten från lägenheten i Åstorp gick lite väl snabbt. Enligt handlingar som har kommit in till hyresnämnden i Malmö glömdes bland annat ett köksbord, en mixer, kaffekvarn, plåtar och glasskålar kvar i bostaden.

I den sms-konversation som hyresgästerna har skickat in till hyresnämnden uppger hyresvärden att sakerna har slängts eftersom ingen kom och hämtade dem. Hyresgästerna uppger att de var bortresta och därför inte hade möjlighet att hämta de kvarglömda prylarna förrän efter några veckor.

Läs ocksåStudent lät föräldrar sova i studentrum - flyttar självmant

Genom medling i hyresnämnden hoppas hyresgästerna på att antingen få tillbaks sina saker alternativt få ersättning av hyresvärden.

Läs också Vanvårdad lägenhet fall för hovrätten Två vattenskador och en brand - barnfamilj i Landskrona förlorar kontrakt Trångbodd familj i Helsingborg bråkar för mycket - sägs upp Migrationsverket vanvårdade lägenhet i Vittsjö - förlorar kontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.