HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Hyresgäster i Helsingborg vill ha tillbaks kvarglömda saker

Helsingborg När hyresgästerna flyttade från lägenheten i Helsingborg glömdes flera saker kvar i bostaden. Eftersom hyresvärden inte lämnar tillbaks prylarna har hyresgästerna vänt sig till hyresnämnden.
Foto: Pixabay
Enligt hyresgästerna i Åstorp var de tvungna att flytta i en hast. Att det blev stressigt medförde bland annat att de glömde kvar saker i lägenheten. Saker som de nu vill ha tillbaks.

Hyresgästerna uppger att flytten från lägenheten i Helsingborg gick lite väl snabbt. Enligt handlingar som har kommit in till hyresnämnden i Malmö glömdes bland annat ett köksbord, en mixer, kaffekvarn, plåtar och glasskålar kvar i bostaden.

I den sms-konversation som hyresgästerna har skickat in till hyresnämnden uppger hyresvärden att sakerna har slängts eftersom ingen kom och hämtade dem. Hyresgästerna uppger att de var bortresta och därför inte hade möjlighet att hämta de kvarglömda prylarna förrän efter några veckor.

Läs ocksåRiskerar sägas upp för autistiske sonens skrik

Genom medling i hyresnämnden hoppas hyresgästerna på att antingen få tillbaks sina saker alternativt få ersättning av hyresvärden.

Läs också Störs när grannen har sex - krävde vräkning Glömde kastrull på spisen - vanvård avslöjades Inte riskfritt deponera del av hyran Peter fick nog och deponerade sin hyra

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.