HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Idrottsklubbar vill bygga hyreshus i Linköping

Linköping Två idrottsklubbar i Linköping vill bygga hyreshus för att få in mer pengar till sina verksamheter. Det rapporterar Corren.

Det är Linköping innebandy och RP Handboll som enligt Corren vill testa ett nytt sätt att stärka ekonomin när det blivit svårare att få tag på sponsorer. De två föreningarna har lämnat in en gemensam ansökan om att få köpa en parkeringsplats intill Sporthallen i centrala Linköping. Marken ägs av ett kommunalt fastighetsbolag.

Enligt Corren är planen att bygga ett hyreshus med fem våningar och runt 40 lägenheter.

Läs ocksåDyr nota när middagen for i golvet: "Jag fick panik"Jack Karlsson sitter vid köksbordet och ser bekymrad ut med ett papper i handen.

”Om vi ska överleva och kunna bedriva elitverksamhet så måste vi ha stabila intäkter över tid och när sponsormarknaden ser ut som den gör så började vi spåna om vad vi kan göra”, säger Jan Carmesten som företräder RP till Corren.

Läs också Hyresförhandling gick fel - Gerd har betalat för mycket i ett år Vem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde? Småstadsidyll med skamfilat rykte - nu fyller Skäggetorp 50 Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.