Annons

Klart med ny vd för Torshälla Fastighets AB

Torshälla Nu är det klart vem som blir ny vd för kommunala Torshälla Fastighets AB. I februari tillträder Monica Hed Johansson från Norra Västmanlands kommunalteknikförbund posten.

Torshälla Fastighets AB varit utan ordinarie vd sedan i våras, när Peter Landin sa upp sig för att i stället bli högsta chef för Köpings Bostads AB.

Under rekryteringsperioden har bolaget styrts av den tillförordnade chefen Håkan Larsson. Men nu är det alltså klart att 49-åriga Monica Hed Johansson tillträder posten en bit in på det nya året.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hed Johansson är byggnadsingenjör i botten och jobbar sedan 2004 som fastighetschef på Norra Västmanlands Kommunalteknikförbund, som bland annat förvaltar de kommunägda bostäderna i Fagersta och Norberg. Hon är också tillförordnad förbundschef.

Annons

Ingrid Sermeno Escobar, ordförande i Torshälla Fastighets AB, är mycket nöjd med att Monica Hed Johansson anställts som vd.

– Vi får en kompetent vd och vi är övertygade om att hon kommer att bidra på ett mycket positivt sätt till Torshällas och företagets utveckling, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons
Läs ocksåSparkade vd:n får miljonfallskärm – nu rasar hyresgästernaChristina Rundkvist och Gabriel Olaurim är några av de hyresgäster som reagerat starkt på att deras hyresvärd ska betala flera miljoner kronor till sin sparkade vd.

Torshälla Fastighets AB äger och förvaltar cirka 1200 lägenheter i Torshälla.

Läs också Fängelsedomar i muthärva inom kommunalt fastighetsbolag överklagas Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Sparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner Besked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.