HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Kommunfastigheter tecknar avtal med Eskilstuna stadsnät

Eskilstuna Eskilstuna Kommunfastigheter har tecknat avtal med Eskilstuna Energi och Miljö AB om anslutning till stadsnätet.

Avtalet innebär att delar av Kommunfastighets fastighetsbestånd kommer att anslutas till Eskilstuna stadsnät.

Under vintern och våren kommer runt 2 300 lägenheter att få tillgång till stadsnätet. På så vis kommer Kommunfastighets hyresgäster att kunna ta del av Stadsnätets omfattande utbud av tjänster när det gäller internet, telefoni och tv. 

Annons
Läs ocksåMamma hyrde ut olovligt till sonen: "Ingen som informerade om detta"Fotomontage med dels en silhuettbild på en kvinna, dels en bild på tre Kfast-flaggor utanför huvudkontoret.

Enligt Slawik Misiak på Kommunfastigheter kommer avtalet att öka valfriheten för hyresgästerna.

–  Avtalet är ett led i vår strävan att skapa så attraktiva boendemiljöer som möjligt för våra hyresgäster, säger han i ett pressmeddelande.

Annons
Läs också Duschade trots att kaklet var borta – nu måste mannen flytta De får högre hyra än grannarna på gården - "på tok för mycket" Kfast i Eskilstuna säljer till norsk miljardär Stopp för Västerås och Eskilstunas bostadsköplaner

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.