Annons

Loppis på Trojenborg lockade besökare

Mjölby I helgen var det loppis på Trojenborg i Skänninge och även om kylan skrämde bort många besökare fick de som kom en trevlig dag med många aktiviteter.

​Hyresgästföreningen och Bostadsbolaget i Mjölby arrangerade en familjedag med loppis vid Röda stugan på Trojenborg.

En del av besökarna valde att sälja diverse saker som man inte längre behöver hemma. Allt från kläder till spel och termosar fanns att köpa.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

De allra yngsta tyckte förstås att hoppborgen med rutschkana var betydligt roligare än loppisverksamheten och det var få som tröttnade trots ganska tröttande klättring.

Nattvandrarna, Kommunens brottsförebygganderåd, räddningstjänsten, Bostadsbolaget och Hyresgästföreningen passade på att puffa för sina verksamheter. Mest uppmärksamhet fickförstås räddningstjänsten när man visade hur en skärsläckare lätt tar hål på betong, metall och trä.

Annons
Läs också Radhusens dåliga brandskydd fixas inte - Hyresgästen Ida: "Det är katastrof" Ingelas jobb: se till att färre förlorar sina hem Gratisplatser försvinner - nu tvingas Dunio betala för parkeringen Batteridrivet luciatåg fixade julstämning i Mjölbys bostadsområden Corona skapar dålig stämning - då säger värden till på skarpen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.