HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Mediebolag blir hyresvärd

Linköping Från nyheter till bostäder. NTM-koncernen, som äger majoriteten av dagstidningarna i länet, planerar att bygga hyreslägenheter i Linköping. Det rapporterar Corren.

Det är en parkeringsplats på Kungsgatan i anslutning till huset där Corren har sin redaktion som kan bebyggas. Enligt Corren togs de första stegen redan 2007 då man ansökte om att få ändra detaljplanen för att möjliggöra nybyggnation.

Jan Eric Johansson, ekonomichef inom NTM-koncernen, säger till Corren att förhoppningen är att bygget kan dra i gång 2017 med inflyttning två år senare. 40-50 nya lägenheter kan det bli, fördelade på två hus.

Läs ocksåDyr nota när middagen for i golvet: "Jag fick panik"Jack Karlsson sitter vid köksbordet och ser bekymrad ut med ett papper i handen.

”Huvudskälet till det här är att vi har tittat på hur vi ska placera våra pengar. Vi uppskattar att det är en bra investering att äga hyresfastigheter och sedan har vi den här möjligheten att bygga”, säger Jan Eric Johansson till Corren.

Läs också Hyresförhandling gick fel - Gerd har betalat för mycket i ett år Vem ska bo i höghuset i Mariestads nya lyxområde? Småstadsidyll med skamfilat rykte - nu fyller Skäggetorp 50 Kämpade för nybygge på granntomten - nu jämnas hans eget hus med marken

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.