Annons

Möten med politiker för tryggt boende

Norrbotten Alla ska ha rätt till ett tryggt boende till en rimlig kostnad. Det är budskapet när Hyresgästföreningen träffar Norrlands riksdagspolitiker.

Året har knappt börjat, men verksamheten är igång hos Hyresgästföreningen. I måndags inleddes det arbetet med att träffa politiker.
Hyresgästföreningen region Norrlands vill träffa de fyra länens riksdagspolitiker. Först ut var Norrbottens företrädare. Alla kunde inte komma, men de som kom fick först en information om föreningens uppbyggnad och arbete.

Det blev också tid till diskussioner om aktuella bostadsfrågor. Inte minst kom frågan om marknadshyror upp och det bortplockade investeringsbidraget, som slår hårt i Malmfälten.
Nästa möte regionen ska ha, blir i februari. Då är det Västernorrlands riksdagspolitiker som är inbjudna.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Därför är utrikesfödda överrepresenterade hos Kronofogden – inte bara pengar som är problemet När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Fettklump på 40 ton hittades i avloppsrör – här är proppen som dykare fick hugga bort

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.