HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Möten med politiker för tryggt boende

Norrbotten Alla ska ha rätt till ett tryggt boende till en rimlig kostnad. Det är budskapet när Hyresgästföreningen träffar Norrlands riksdagspolitiker.

Året har knappt börjat, men verksamheten är igång hos Hyresgästföreningen. I måndags inleddes det arbetet med att träffa politiker.
Hyresgästföreningen region Norrlands vill träffa de fyra länens riksdagspolitiker. Först ut var Norrbottens företrädare. Alla kunde inte komma, men de som kom fick först en information om föreningens uppbyggnad och arbete.

Det blev också tid till diskussioner om aktuella bostadsfrågor. Inte minst kom frågan om marknadshyror upp och det bortplockade investeringsbidraget, som slår hårt i Malmfälten.
Nästa möte regionen ska ha, blir i februari. Då är det Västernorrlands riksdagspolitiker som är inbjudna.

Läs ocksåAnklagades för vanvård - får bo kvar
Läs också Hyresgästföreningen startar namninsamling mot KKB:s utförsäljning Norrlands jurister ger eleverna lektion i Hemkunskap Ny metod ska minska antalet vräkningar i Kalmar Stora skillnader i boansvar för ensamkommande

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.