HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

NCC varslar 16 i Kiruna

Kiruna Få startade byggen och en allmänt dålig orderingång. Så motiverar NCC varslet av 16 personer i Kiruna.

NCC menar, enligt tidningen Byggvärlden, bland annat att stadsomvandlingen i Kiruna inte kommit igång ordentligt. Det har gett en sämre lönsamhet än väntat.

Därför varslas 16 anställda om uppsägning. Det är 12 yrkesarbetare och 4 tjänstemän som blir utan jobb. Men enligt Byggvärlden hoppas NCC kunna hjälpa de drabbade till nya jobb.

Annons
Läs ocksåMagnus bor i storstadsområdet där snitthyran rusat snabbast: ”Du får ju ett urval”Magnus Taube lägger halva pensionen på sin nybyggda trea på Packhusgatan i Malmö.

– Det känns lite märkligt. Även om de inte har något  stort projekt just nu så inom en kort framtid så kommer det stora projekt, säger kommunalrådet Kristina Zakrisson till SVT Norrbotten.

 

Annons
Läs också Så snabbt rusar hyrorna i fattiga stadsdelar – småbarnspappan Khaled: ”Hur ska folk överleva?” "Målet är aldrig att resultatet ska bli bra" – allmännyttorna är fast i fuskarnas klor Offentliga upphandlingar gynnar byggfirmor som fuskar Så påverkas du som hyresgäst av budgeten i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.