HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nya bostäder i Skelleftehamn

Skelleftehamn Det är inte bara inne i Skellefteå det kommer till nya lägenheter. Skebo ser till att det kommer till boenden även utanför centralorten.

Den här gången är det i Skelleftehamn Skebo ser till att det blir nya lägenheter. Närmare bestämt tolv tvåor och två ettor i en fastighet i kvarteret Rönnen, där kommunen tidigare haft boendestöd. När den verksamheten avvecklades renoverades fastigheten och nu kan intresserade skriva upp sig.

– Det är positivt att vi kan öppna lägenheter för alla även i våra ytterområden, säger Skebos marknadschef Anna Ersson.
– Alla i vår bostadskö är välkomna att boka lägenheterna. Därefter görs fördelningen i vanlig ordning. Genom att det handlar om renoveringar av befintliga lägenheter kan vi också erbjuda attraktiva hyresnivåer.

Annons
Läs ocksåGert vet inte hur han ska sluta samla: "Det har gått över styr"Gert Vennersten har svårt att göra sig av med saker, till och med tomma brödpåsar. "Men nu har det gått över styr. Jag skulle verkligen behöva hjälp att reda upp det här", säger han.

Inflyttningen beräknas till maj.

Annons

Läs också Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Saneringsfirman: Så kan det se ut när vi kommer hem till hoarders Anders hade för mycket saker hemma – blev vräkt: "Visste inte hur allvarligt det var" Höghusen på Sjöryd i Hjo dröjer: "Inte ekonomiskt försvarbart"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.