HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ramona leder Växjöföreningen

Kronoberg Årsmötet är avklarat för Hyresgästföreningens Växjöförening. Till ordförande valdes Ramona Hedberg.
Foto: Annika Wallsson

Som vi tidigare berättat höll Växjöföreningen sitt årsmöte 22 mars. Samma dag var verksamhetsberättelsen klar. Men enligt revisionsberättelsen var den granskad och godkänd av de förtroendevalda revisorerna redan 12 februari. Det vill säga drygt fem veckor innan den fanns. Det fick den effekten att hela årsmötet nödgades göras om, vilket skedde i veckan.

Den nya styrelsen består av fem ledamöter. Ramona Hedberg valdes till ny ordförande på två år. Mikael Alvesved och Kjell-Åke Stoneblaster valdes till ledamöter på två år och sedan tidigare är Lars Johansson och Marija Regander med i styrelsen.

Läs ocksåBusslaster med medlemmar ska sätta press på Löfven

24 röstberättigade deltog på årsmötet. Hyresgästföreningen i Växjö, där även Uppvidinge och Tingsryd ingår, har närmare 6 000 medlemmar.

Läs också Marie vill bli husombud i Jonsered igen Ny styrelse efter skakig tid "Vi ska jobba på i samma goda anda" SD tar över – så påverkas hyrespolitiken

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.