Annons

Ramona leder Växjöföreningen

Kronoberg Årsmötet är avklarat för Hyresgästföreningens Växjöförening. Till ordförande valdes Ramona Hedberg.
Foto: Annika Wallsson

Som vi tidigare berättat höll Växjöföreningen sitt årsmöte 22 mars. Samma dag var verksamhetsberättelsen klar. Men enligt revisionsberättelsen var den granskad och godkänd av de förtroendevalda revisorerna redan 12 februari. Det vill säga drygt fem veckor innan den fanns. Det fick den effekten att hela årsmötet nödgades göras om, vilket skedde i veckan.

Den nya styrelsen består av fem ledamöter. Ramona Hedberg valdes till ny ordförande på två år. Mikael Alvesved och Kjell-Åke Stoneblaster valdes till ledamöter på två år och sedan tidigare är Lars Johansson och Marija Regander med i styrelsen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

24 röstberättigade deltog på årsmötet. Hyresgästföreningen i Växjö, där även Uppvidinge och Tingsryd ingår, har närmare 6 000 medlemmar.

Annons
Läs också Nya larmsiffror: Ensamstående föräldrar har inte råd att äta sig mätta - "Otryggt, inte mycket kvar" Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Här mjölkas bostadsbolagen på miljoner: ”Borde användas till renovering” "Stötande om skolbråk leder till vräkning" – så upprör lagförslaget om vräkning Politiker duckar beslut om omstridd renovering: ”Ett enormt svek”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.