HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Rekordunga byggare

Gävle Kommunalråd i bygghjälmar och spadar med tredubbla handtag brukar vara det som finns på bilderna från byggstarter. Men när Gavlegårdarna satte spadarna i marken för sina nya åttavåningshus i Sätra var byggarna yngre, mycket yngre.
Foto: Gavlegårdarna
Barnen på Sätragårdens förskola fick ta de första spadtagen när Gavlegårdarna bygger 117 nya lägenheter.

30 barn från Sätragårdens förskola var de som fick ta de första spadtagen och koncentrationen var det, som syns på bilden ovan, inget fel på.

De nya husen kommer att få sammanlagt 117 lägenheter, ettor, tvåor och treor, och husen blir grannar till förskolan.

Annons
Läs ocksåSandra efterlyste rumskompis på Facebook: "Roligare komma hem när det lyser och någon har lagat mat"

– Jag tycker det är kul att barnen på förskolan är med och inviger bygget. Dels för att de har första parkett under hela bygget, men även för att de kanske är just de som en dag kommer att bo i lägenheterna”, skriver Ulf Gavlefors, Senior byggprojektledare på Gavlegårdarna, i ett pressmeddelande.

Annons
Läs också Gert vet inte hur han ska sluta samla: "Det har gått över styr" Så stökigt får du ha det hemma utan att bli vräkt Höghusen på Sjöryd i Hjo dröjer: "Inte ekonomiskt försvarbart" Juristen om bulvankontrakt - så gör du för att undvika fällorna

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.