HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Ronnebyhus säljer 420 lägenheter

Ronneby Nu säljs delar av allmännyttan i Ronneby. Efter beslut i kommunfullmäktige är det klart att Ronnebyhus säljer 420 lägenheter.

Oppositionen stretade emot in i det sista medan Alliansen och SD drev igenom försäljningen vid förra veckans kommunfullmäktigemöte, skriver Sydostran.

Det rör sig om totalt 420 lägenheter, varav 120 lägenheter enligt ett gammalt beslut. Avyttringen har ifrågasatts av den politiska rödgröna oppositionen som drev igenom en återremiss av frågan. Den styrande alliansen menar att en försäljning behövs för att kunna finansiera nya bostadsprojekt, i bland annat stadsdelen Kilen.

Annons
Läs ocksåUtförsäljning i Ronneby utreds
Annons
Läs också Fem år senare – nu har Fagersta till slut ett kommunalt bostadsbolag Hyreshuset som är Jans hem ska säljas - men köparen hålls hemlig "Målet är aldrig att resultatet ska bli bra" – allmännyttorna är fast i fuskarnas klor Två lägenheter såldes för en krona – nu säljs de igen för en halv miljon

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.