HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Tillförordnad blev ordinarie

Kiruna Kirunabostäder fick i våras Mats Dahlberg som tillförordnad VD. Det uppstod ett gemensamt gillande och han blev ordinarie.
Foto: Kiruna kommun
Mats Dahlberg, VD Kirunabostäder.

När Anneli Vinsa lämnade Kirunabostäder för VD-tjänsten på Älvsbyns fastigheter, tillsattes Mats Dahlberg som tillförordnad VD. Han gillade uppdraget och under hösten har han tagit sig an uppdraget på heltid som VD för det kommunalägda bostadsbolaget.

– Min period som tillförordnad VD gav mig blodad tand. Jag ser fram emot att tillsammans med personalen fortsätta Kirunabostäders utveckling i ordinarie verksamhet och i de projekt vi kommer att genomföra inom ramen för stadsomvandlingen, säger Mats Dahlberg i ett pressmeddelande.

Läs ocksåÖbos jakt på svartuthyrare – 500 har blivit av med sina lägenheterBilden visar en del av huset där Öbo har sitt kontor.

Mats Dahlberg är inte ny i Kiruna. Han har bland ansvarat för kommunens badhus och varit biträdande kommunchef.

Läs också Rökare känner sig diskriminerade Rökförbudet ökar för hyresgäster Hyresgäster saknar varmvatten Värd kapade hyresgästens plank

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.