Annons

Tu blev ett – på föreningsmötet

Hägersten Efter att ha väntat så länge att tillståndet nästan gått ut, slog de till äntligen och gifte sig. På Hyresgästföreningens möte.
Foto: Cecilia Landmark
Gunnel Nyman Gräff, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, förrättar vigsel på styrelsemöte.

I samband med onsdagens styrelsemöte i Hyresgästföreningen passade två medlemmar på att gifta sig. Gunnel Nyman Gräff, till vardags verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, förrättade vigseln.

– Det är inom mitt andra förtroendeuppdrag, som borgerlig vigselförrättare i Nacka. En av brudgummarna hade hittat mig på facebook och vi valde ett tillfälle när vi ändå var på samma plats, säger hon.

Annons
ANNONSTänk rätt när du står inför en ny fastighetsaffär

Brudparet valde den kortaste varianten av ceremoni och växlade ringar inför en smått överraskad föreningsstyrelse i Brännkyrka-Hägersten – som inte fått veta något i förväg.

Tilldragelsen avslutades med smörgåstårta samt kaffe och hallontårta, sedvanliga tal och hurrarop varefter styrelsen hade ett ordinarie styrelsemöte.

Annons
Läs också Regionkontor flyttar till brokig stadsdel: ”Vi ska vara där folk är” Nu slipper Maksym och Valentyna bo i chefens barack: ”Mycket bättre att ha ett eget boende” Värd vill höja 10,6 procent – "Folk är oroliga att inte klara det" Han ska kämpa för världens hyresgäster - ny generalsekreterare från Malmö: "Omtumlande" Kristin, 28 år, efterlyser fler unga efter ålderschocken: "Det var nästan ingen annan i min ålder"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.