HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Tu blev ett – på föreningsmötet

Hägersten Efter att ha väntat så länge att tillståndet nästan gått ut, slog de till äntligen och gifte sig. På Hyresgästföreningens möte.
Foto: Cecilia Landmark
Gunnel Nyman Gräff, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, förrättar vigsel på styrelsemöte.

I samband med onsdagens styrelsemöte i Hyresgästföreningen passade två medlemmar på att gifta sig. Gunnel Nyman Gräff, till vardags verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, förrättade vigseln.

– Det är inom mitt andra förtroendeuppdrag, som borgerlig vigselförrättare i Nacka. En av brudgummarna hade hittat mig på facebook och vi valde ett tillfälle när vi ändå var på samma plats, säger hon.

Läs ocksåAvbrutna förhandlingar och chockbud - "Boden utmärker sig bland Norrlandskommunerna"

Brudparet valde den kortaste varianten av ceremoni och växlade ringar inför en smått överraskad föreningsstyrelse i Brännkyrka-Hägersten – som inte fått veta något i förväg.

Tilldragelsen avslutades med smörgåstårta samt kaffe och hallontårta, sedvanliga tal och hurrarop varefter styrelsen hade ett ordinarie styrelsemöte.

Läs också Värdarna ville ha två års retroaktiv hyra - nu är det avgjort: "Jag kan andas ut" Hyreskraven väcker ont blod - men försvaras av värdarna Från 12 procent ner till två – 120 hyreskrav inne, så mycket vill din värd höja Rapport: Bostadsbolagen visar fortsatt god ekonomi: ”Ingen anledning att chockhöja hyror”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.