Annons

Tu blev ett – på föreningsmötet

Hägersten Efter att ha väntat så länge att tillståndet nästan gått ut, slog de till äntligen och gifte sig. På Hyresgästföreningens möte.
Foto: Cecilia Landmark
Gunnel Nyman Gräff, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, förrättar vigsel på styrelsemöte.

I samband med onsdagens styrelsemöte i Hyresgästföreningen passade två medlemmar på att gifta sig. Gunnel Nyman Gräff, till vardags verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen, förrättade vigseln.

– Det är inom mitt andra förtroendeuppdrag, som borgerlig vigselförrättare i Nacka. En av brudgummarna hade hittat mig på facebook och vi valde ett tillfälle när vi ändå var på samma plats, säger hon.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Brudparet valde den kortaste varianten av ceremoni och växlade ringar inför en smått överraskad föreningsstyrelse i Brännkyrka-Hägersten – som inte fått veta något i förväg.

Tilldragelsen avslutades med smörgåstårta samt kaffe och hallontårta, sedvanliga tal och hurrarop varefter styrelsen hade ett ordinarie styrelsemöte.

Annons
Läs också Hyresgästföreningen hoppar av evenemang runt Eurovision – ”Glädjen borta” Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Hyrorna klara för 30 000 hyresgäster hos Uppsalahem: ”Hur ska pengarna räcka till?” Efter jättestrandningen – nu rekordhöjs hyrorna i Malmö

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.