HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Tynnered går ihop efter skjutning

Göteborg I går inträffade ytterligare en skjutning i västra Göteborg. I dag håller Hyresgästföreningen öppet i kvarterslokalen tillsammans med hyresvärden Stena Fastigheter.

Det var vid halv tio på söndagskvällen som polisen fick larm om skottlossning på Björkhöjdsgatan i Tynnered. En person skottskadades och ytterligare tre hade blivit misshandlade. Alla fyra fördes till sjukhus.

Händelsen drabbar en redan tidigare våldsutsatt stadsdel. Hem & Hyra har nyligen berättat om hur boende, hyresvärdar, Hyresgästföreningen och kommunen nu mobiliserar för att vända utvecklingen.

Läs också“Alla kan göra något”Porträttbild Sofia Granhaga.

Efter gårdagens dåd väljer Hyresgästföreningen att öppna sin lokal på Smyckegården. Den bemannas tillsammans med Stena Fastigheters förvaltare fram till klockan 19 i kväll. Alla som vill är välkomna in på en pratstund och en kopp kaffe.

Polisen har under dagen ägnat sig åt dörrknackning i området, vittnesförhör och teknisk brottsplatsundersökning. Området har varit avspärrat under måndagen.

Alla offer för attacken var på måndagsförmiddagen fortfarande kvar på sjukhus. Personen som blivit skjuten beskrivs som allvarligt skadad. Händelsen på Björkhöjdsgatan rubriceras tills vidare som mordförsök och misshandel.

Läs ocksåStena rustar upp i Tynnered
Läs också Invigning för lokal konst i Tynnered Nya Opaltorget ska ge ett lyft Tynnered samlar kraft

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.