Annons

Väl värd att uppvaktas

Falköping När hyresgästerna själva fick tycka till om sitt boende visade det sig att Hyresbostäder i Falköping var kommunens bästa värd. Något som Hyresgästföreningen ville gratulera till.
Foto: Mikael Ljungström
Anders Johansson, vd på Hyresbostäder i Falköping, fick blomma och en kram.

Hyresgästföreningen har genomfört en stor enkätundersökning där hyresgäster får svara på en rad frågor om vad de tycker om sin hyresvärd och om sitt boende. Undersökningen har genomförts i ett antal kommuner, bland annat i BohusÄlvsborg-Skaraborg. Frågorna har rört en rad olika områden, allt från underhåll av fasad till hur lätt det är att få tvättid.

I Falköping visade det sig att det var det kommunala bostadsbolaget, Hyresbostäder i Falköping, som rankades högst. Bolaget skrapade ihop 77 poäng. Bara en poäng mer än bolaget som kom tvåa men betydligt mer än bolaget som hamnade längst ner på listan, med 36 poäng som slutresultat. 

ANNONSGuide till hemförsäkringar

En nöjd Anders Johansson, vd på Hyresbostäder i Falköping, fick ta emot både en blomma och en kram av Marie Posth, vice ordförande i Hyresgästföreningen Skaraborg.

– Det känns jättekul! Jag tror att vårt sätt att jobba på, det gamla sättet med vaktmästare ute i varje område, som till stor del ligger bakom, säger han.

Annons

Det är inte varje dag Hyresgästföreningen åker runt till hyresvärdar för att ge beröm, kändes det ovant?

Läs ocksåVd:n för Hyresbostäder i Falköping efter råttangreppet: "Vi får riva ut golvet"

– Ha, ha! Vi har faktiskt ett väldigt bra samarbete och känner oss bara som motparter en dag om året, när vi ska förhandla om hyran. Annars sträva vi åt samma håll.

Annons

Här kan du läsa mer om undersökningen och se efter om din kommun finns med: dinvard.se

Läs ocksåDärför finns Sveriges allra nöjdaste hyresgäster i Åmål
Läs också Vill du bli miljöhjälte? - Flytta in på Diamanten i Falköping Sänkt betyg för hyresvärdar i Västsverige Hyresgäster gör tummen upp för hyresvärd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.