HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Vätterbygden tar nya grepp för ökat engagemang

Jönköping Hyresgästföreningen Vätterbygden tampas med lågt engagemang. Nu tar man nya grepp för att förena de ideella krafterna i länet.
Hyresgästföreningen i Jönköping vill skapa större engagemang.

Vätterbygdens interimsstyrelse började sitt arbete i augusti. Nu jobbar de med en verksamhetsplanering för att få ett bättre engagemang.

– Det låga engagemanget beror på att den tidigare styrelsen inte var särskilt aktiva. Det var anledningen till att man tillsammans med regionstyrelsen bildades en interimsstyrelse fram tills nästa årsmötet, säger Johnny Gustafsson, ordförande sedan i augusti. 

Läs ocksåFyra i en tvåa inte trovärdigt enligt värden

Idag består styrelsen endast av tre aktiva personer. Förutom ordföranden är det Jan-Erik Johansson, sekreterare och ekonomiansvarig Börje Johansson.

– Vi har fått börja från noll med vårt arbete, konstaterar Johnny Gustafsson.

För att väcka engagemang hos och visa uppskattning för förtroendevalda bjuder föreningen därför in till en träff med samkväm och information. Torsdagen den 11 november blir det bowling och sedan mingel i Hyresgästföreningens nya lokaler på Kungsgatan 16 i Jönköping. Samkvämet avslutas med en bit mat. Då kommer styrelsen även berätta om sitt arbete med hopp om att entusiasmera gästerna.

Läs ocksåUtredning om trångboddhet kan ge oönskade konsekvenser

Vätterbygdens nuvarande interimsstyrelse sitter tills nästa årsmöte i mars/april nästa år.

 

Läs också S-ombuden: Marknadshyror i nybyggt ingen bra idé Okej att låta vännerna låna sovrummet i väntan på bostad Hyresgäster i Nybro bjuds på teater

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.