Annons

”Amazing” med egen öppen spis

Växjö När Växjöbon behövde hyra ut sitt studentrum tog han humorn till hjälp i sin annons på Blocket. Och svaren duggar in.

”Nu så har du chansen att få tag i studentrum (innan dom tar slut! Som det alltid brukar gnällas så mycket om i tidningen!) Förutom att du lyckas få tag i bostad så lyckas du få ett billigt boende så du har råd att härja runt på campus för hela lånet!! (YeY)!!”

Så börjar annonsen om möjlighet om att få hyra ett studentrum i Växjö. Till att börja med hyrs den ut i andra hand fram till september då rummet kan tas över som ett förstahandskontrakt.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Hela annonsen andas i samma stil.

”Rummet som är beläget 3 minuter (till fots bör tilläggas, 30 sekunder med cykel aaah du ljuva nedförsbacke< 3) från stadens SF biograf belägen på Oxtorget. Alltså jättenära till stan! Oavsett om du bara precis som jag stark ogillar dyra hyror eller faktiskt vill gå på Linné Uni (rofLoL) så är detta ett perfekt val om man ser till helheten!”

Ett par av fördelarna som radas upp:

Annons
Läs ocksåKartläggning: Kommunerna som sliter med tomma lägenheter

”En häftig öppenspis på ditt rum! (Amazing!)

Delade badrum!

Internet (Jag vet det är som en dröm! I verkliga livet så måste man fixa det separat och är as dyrt men här ingår det i hyran och är dessutom skapligt snabbt det är till och med fiber)”

Läs ocksåHär får du lägenhet direkt

I dag har annonsen legat ute i en vecka och uthyraren berättar till Hem & Hyra att effekten inte låtit vänta på sig.

– Jag har fått en himla massa svar. 25 svar än så länge och jag har till och med fått den uthyrd men annonsen får ligga kvar tills alla papper är skrivna, berättar han.

Annons

Hur kom det sig att du gjorde en sådan här annons?

– Det var inte riktigt genomtänkt. Jag kom hem sent efter jobbet och var lite trött och tänkte att jag om jag nu ska lägga ut en annons så vill jag skriva nåt roligt, från hjärtat.

Här hittar du annonsen

Läs också Tuff jakt på bostad i Västerås Fler lediga lägenheter i Malmö Kommunala bostadsbolag lämnar färre lägenheter till bostadskön

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.