HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Avlopp i Landskrona orsakar oro

Landskrona Rören i Landskrona bubblar, luktar och låter. När avloppsvattnet ännu en gång svämmade över i kök och badrum fick hyresgästen nog. Ärendet är nu ett fall för hyresnämnden.
Foto: Pixabay
Den 40-åriga kvinnan har fått översvämmat avloppsvatten i både kök och badrum.

Den 40-åriga kvinnan i Landskrona har flera gånger drabbats av stopp i samtliga av lägenhetens avlopp. Efter en lång orolig väntan hävs stoppen och vattnet sjunker sakta igen. Förutom de regelbundna stoppen, bubblar, låter och luktar det från rören. Det har även hänt att vattnet stigit så mycket i både köksavlopp och golvbrunn att avloppsvattnet har orsakat vattenskador i bland annat badrummet.

Trots att hyresgästen och flera av hennes grannar har kontaktat hyresvärden och berättat om problemen har de inte fått hjälp. Eftersom problemen med avloppen verkar vara allvarligare än hårtussar i hyresgästernas golvbrunnar har en spolning av fastighetens stammar efterfrågats. En ansökan om ett åtgärdsföreläggande mot värden har lämnats till hyresnämnden. Den 15 mars är parterna kallade till möte.

Läs ocksåVärdens planerade graviditet räckte inte för uppsägning
Läs också Svåra fuktskador i sju lägenheter – hyresgäst anmälde inte vattenläcka Från hot till Kronofogden – då kan du bli vräkt och så går det till Karl, 84, tog striden mot kommunen - hyran sänks med 9 000 om året Översvämning väckte värdens misstankar – får inte vräka hyresgästen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.