HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

En halv miljon för att lyfta Rosengård

Malmö Fyra fastighetsbolag satsar tillsammans en halv miljon kronor för att utreda förutsättningarna för att ro byggprojektet Culture Casbah i hamn.
Foto: Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S
Culture Casbah - höghuset som ska lyfta Rosengård.

Culture Casbah är ett stadsutvecklingsprojekt med syfte att lyfta Rosengård. Förutom fler kommersiella lokaler och ett större utbud av affärer ingår även bygget av ett höghus med tjugo våningar, det så kallade Törnrosen tower. De fyra fastighetsbolag som nu gemensamt satsar pengar för att utreda förutsättningarna för att förverkliga Culture Casbah är MKB, Balder, Heimstaden och Victoria Park.

Läs ocksåSmåstadsidyll med skamfilat rykte - nu fyller Skäggetorp 50En man och en kvinna i Skäggetorpscentrum.

Läs mer:

Positiv utveckling på Rosengård

Läs ocksåFå hyreshus på landet – men Mona kunde bo kvar i StavsjöNärbild på Mona Linusson, en av hyresgästerna i hyreshusen på landsbygden i Stavsjö.

här ser MKB själva på framtidens Rosengård.

Läs också Upplands-Bro toppar listan – Vaxholm i botten med noll nya hyresrätter Mattis och Pauline portades från hyresförhandlingen: ”Tycker vi har rätt till inflytande” Kokainfylld fågelholk ska bevisa misstänkt svartuthyrning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.