Annons

Hans Lander slutar som vd för Stångåstaden i Linköping

Linköping Stångåstadens vd Hans Lander slutar. Som skäl anges att han i stället ska koncentrera sig på att vara vd för Linköping Stadshus AB.

Hans Lander har varit vd för Stångåstaden i drygt fyra år och har under en period parallellt även arbetat för Linköping Stadshus, som är moderbolag för Stångåstaden och flera andra bolag som ägs av Linköpings kommun. Att vara vd för moderbolaget har blivit allt mer tidskrävande och Hans Lander väljer nu att koncentrera sig på det arbetet.

”Det har varit jättekul och en mycket intressant tid på Stångåstaden. När jag tittar tillbaka på dessa år är jag särskilt nöjd med den positiva trenden på flera områden i våra kundnöjdhetsmätningar och ökningen av takten i vår nyproduktion”, skriver han i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Lander, som är Sveriges bäst betalda vd för ett kommunalt bostadsbolag, har sex månaders uppsägningstid, vilket betyder att han lämnar Stångåstaden under våren. Rekryteringen av hans efterträdare ska inledas inom en snar framtid.

Annons
Läs också Småstadsidyll med skamfilat rykte - nu fyller Skäggetorp 50 Så vill hyresvärdarna göra Berga mer attraktivt Fler felanmälningar när lägenheten blir arbetsplats Hyreshöjningen skjuts upp - så här stor blir den Anklagade grannen för olaglig tvätt - nu måste 77-åringen flytta

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.