HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Högljudd hyresgäst måste flytta

Jönköping Höga volymer av tv, musik och skrik. Till slut fick både grannar och hyresvärd nog. Hyresgästen i Jönköping får inte bo kvar, efter beslut i hyresnämnden.

Hyresgästen har bott i sin lägenhet i Jönköpings kommun sedan 1985. Störningarna ska ha pågått under de senaste två åren. Trots flera tillsägelser och uppmaningar om att dämpa volymerna har ingen rättelse skett, enligt hyresvärden och grannar. Störningarna har fortsatt på olika tider av dygnet. I hyresnämnden vittnade även två grannar om störd nattsömn och det obehag som allt oväsen fört med sig.

Hyresgästen anser inte att han stört i sådan omfattning att det kan ligga till grund för att han ska bli av med sin lägenhet. Men hyresnämnden tycker att hyresvärden kunnat bevisa att störningarna i boendet är så pass allvarliga att mannen inte får bo kvar. Senast sista januari måste han flytta ut.

Läs ocksåTidigare ordförande i lokal hyresgästförening sägs upp
Läs också Hemmabyggare orsakade skador för en halv miljon kronor Klagade för mycket - nu ska hela rasket rivas Jessica får städhjälp av hemtjänsten – värden ville vräka henne: "Inte städat alls" Nu vågar Anastasiia bjuda hem sonens kompisar igen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.