Annons

Klart med ny vd i Eskilstuna

Eskilstuna Marica Johansson är ny vd för Eskilstuna Kommunfastigheter AB. Hon kommer närmast från en tjänst som förvaltningschef på Hyresbostäder i Norrköping.

Marica Johansson tillträder sin nya tjänst den 10 oktober. Hon efterträder Hans Georg Wahlberg som gått i pension.

Marica Johansson har tidigare jobbat som fastighetschef på Uppsalahem och som förvaltningschef på Sveriges BostadsrättsCentrum, SBC.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

Bertil Andersson, styrelseordförande för Kommunfastighet, är väldigt nöjd med rekryteringen.

Annons

– Vi ville hitta en ledare med karaktär och driv med bred erfarenhet. Marica har varvat specialistroller med ledarroller inom flera olika branscher. Vi tror att hon kommer att vara ett utmärkt tillskott för de åtaganden och utmaningar vi har hos oss, säger han i ett pressmeddelande.

Monica Hed Johansson, bygg- och teknikchef på Eskilstuna Kommunfastigheter, har varit tillförordnad vd för bolaget sedan Hans Georg Wahlberg slutade den 30 april. Hon utses till vice vd och fortsätter samtidigt som chef för bygg- och tekniksektorn.

Annons
Läs ocksåGrannar hamnar i skottlinjen för gängen: ”Tänk om någon kastar in en bomb!”Foto på Marie Larsson, med en av sina hundar (Australian shepard) bredvid sig, och en som sticker ut nosen genom gallret i den öppna bakluckan på en röd bil. Marie har axellångt ljust/vitt hår, glasögon, grönmönstrad topp, svart jacka och svarta byxor. Hon gestikulerar åt vänster i bild med ett finger. i bakgrunden syns parkeringen och ett ljusgult fyravåningshus med putsad fasad.
Läs också Här är det dyrast att bli vräkt – stora skillnader i Kronofogdens flyttnota: "Orimligt!" Hissar kan bli stående när mobilnäten släcks ner Med 800 nya lägenheter och djärv kontorsflytt tackar vd:n för sig Friad i tingsrätten, fälld i hovrätten – kvinna får böter för folkbokföringsbrott

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.