Annons

LKF i Lund nominerade till Kundkristallen

Lund Kommunala LKF i Lund har nöjda hyresgäster. De är så nöjda att LKF nominerats till det prestigefyllda branschpriset Kundkristallen.

Kundkristallen är ett prestigefullt pris bland landets privata och kommunala fastighetsägare, där de tävlande gör upp om bästa service och kvalitet. Företag som genomfört kundundersökningar tillsammans med konsultföretaget Aktivbo deltar. När LKF genomförde sin kundundersökning i slutet av förra året svarade sex av tio hyresgäster på frågorna. Av de som svarat tycker 84 procent att LKF ”levererar bra service” vilket nu lett till att LKF är nominerade i kategorin högsta serviceindex. Förutom LKF är Svenska bostäder och AB Bostaden i Umeå nominerade.

LKF uppger själva att deras kundundersökning visar att det blivit lättare att nå LKF både per telefon och via besök. 81 procent av hyresgästerna känner sig trygga, 82 procent tycker att LKF har det rent och snyggt, 88 procent tycker att de får hjälp när de behöver det och 93 procent trivs hos LKF och skulle rekommendera dem som hyresvärd.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Den 9 februari utses vinnaren.

 

Annons
Läs också Omtyckt värd prisades på nytt Värdarna som hyresgästerna tycker har bäst kundservice När som helst kan marken ge vika – deras hem står mitt i riskzonen ”Hade varit fruktansvärt” Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Fettklump på 40 ton hittades i avloppsrör – här är proppen som dykare fick hugga bort

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.