Annons

Miljöförvaltningen utreder lägenhet på Lägervägen

Helsingborg Fukt, unken lukt och en vattenläcka i ett trapphus. Miljöförvaltningen i Helsingborg har fått in en anmälan om missförhållanden på Lägervägen 43.

Anmälan handlar om fuktskador i hallen, utanför toaletten och en unken lukt i lägenheten. I en granntrapp om en vattenläcka som inte åtgärdats.

Hem & Hyra har tidigare skrivit om bostadsområdet, på den gamla ridhustomten på Fredriksdal, bland annat att underhållet är eftersatt och att många lägenheter står tomma efter massor av vräkningar. Fastigheterna ägs av Thomas Olsgården, som har en handfull konkurser bakom sig.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Enligt förvaltarens svar till miljöförvaltningen har fuktskadorna åtgärdats och hallen har fått ny parkett, likaså vattenläckan i trapphuset ska vara fixad. Nu ska man även anlita någon för att kontrollera ventilationen.

– Vi avvaktar kontrollen av ventilationen och om det sedan behövs åker vi ut på ett tillsynsbesök och bildar oss en egen uppfattning på plats, säger miljöinspektör Robert Jakobsson-Åhl.

Annons
Läs också Myndigheterna synade adress på Sofielund Omskriven fastighetsägare i personlig konkurs Ett år utan en riktig hyresvärd Victor hade möss i väggen och tio grader varmt Lunds universitet slutarhyra ut studentlägenheteri Helsingborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.