Annons

Nordvästskåning fyller 80 år

Ängelholm Hyresgästföreningen Nordvästskåne fyller jämt och det firas med fest den 19 augusti. Då bjuds alla på kalas i Hembygdsparken i Ängelholm.
Foto: Pixabay
Hyresgästföreningen Nordvästskåne fyller 80 år.

Rolf Malmberg, ordförande i föreningen sedan 2004, hur skulle du beskriva jubilaren?
– Det är en levande och föränderlig kamrat som försöker lyssna till folks behov. Det finns inga pensionsplaner. Så mycket kan jag säga. Tvärtom behövs föreningen mer än någonsin.

Hur firar ni?
– Vi firar med stort kalas den 19 augusti i Hembygdsparken i Ängelholm. Det blir mat, teater, ponnyridning, ansiktsmålning, tipspromenad och så har vi en monter med information från Hyresgästföreningens verksamhet.

Annons
ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Vad gör ni när ni inte firar födelsedag?
– Trygghetsvandringar i olika bostadsområden. Ofta i sällskap av både räddningstjänst och bostadsbolag. Sedan har vi en mängd sociala aktiviteter och då får vi veta vad hyresgästerna tycker om sitt boende. Vi gör även enkätundersökningar. Många gånger ger det konkreta förslag på hur olika problem kan åtgärdas.

Hyresgästföreningen Nordvästskåne räknar med 1 000 besökare på födelsedagen. Kalaset beräknas kosta mellan 35 000 till 40 000 kronor. Föreningen har cirka 6 400 medlemmar.

Annons
Läs också Karin vill bara dra: "Grannens haschrök förstör min hälsa" Halloweenparty för barn - bästa festen på många sätt Grönskande konsthall bjuder in till gårdsfest Festande hyresgäster i Eslöv flyttar En fest för mycket - hyresgäster förlorar kontrakt

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.