HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nu flyttas kontoret i Norrköping

Norrköping En husvagn fick fungera som tillfälligt kontor i dag när Hyresgästföreningen påbörjade sin flytt i Norrköping. På onsdag öppnar föreningen sitt nya kontor på Tegelängsgatan.

Vid lunchtid i dag lämnade det första flyttlasset Hyresgästföreningens kontorslokaler på Skepparegatan i Norrköping. Flytten går till den gamla margarinfabriken på Tegelängsgatan 11 B, där föreningen ska öppna sitt nya kontor på onsdag.

— Nu är det åtta flyttgubbar och fyra bilar inblandade, så det fungerar väldigt bra. Vi kommer att bli klara med flytten i morgon, men sedan återstår det att rensa och ta hand om saker som är kvar här, säger Inga-Lill Johansson, som varit med och förberett flytten sedan februari.

Läs ocksåHyresuppgörelsen får kritik - hyresgäster fick inte vara med

Under tiden flyttandet pågår hålls kontoret stängt för besök. Det var i alla fall tanken, men en sedan tidigare annonserad försäljning av biljetter till Kolmårdens djurpark gjorde att kontoret i dag ändå behövde hållas öppet. Lösningen blev att flytta det till en husvagn på parkeringen utanför.

Annons

— Det är ett jättestort intresse för de här biljetterna. Förra gången sålde vi över 650 stycken, säger Åse Zimmergren, som tyckte det fungerade bra att sälja biljetter i husvagnskontoret.

 

Annons
Läs ocksåByggplaner väckte debatt
Läs också Klart med nya Norrköpingshyror Hyresrabatten allt mer ovanlig Hyresgästens flytt kostade kommunen en kvarts miljon

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.