HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Ny tillförordnad vd i Östersundshem

Östersund I väntan på en ny vd för Östersundshem har Christer Sundin axlat rollen. Nu avslutar han sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran.

Östersundshems styrelse kommer på nästa styrelsemöte, den 14 maj, att fatta beslut om vem som får tjänsten som ny vd. I samband med det mötet avslutar Christer Sundin sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran.

– Jag kommer alltså att sitta kvar fram till årsstämman för Östersundshem den 14 maj. Jag lovade ägaren att sitta kvar tills en ny vd tillträdde, eller som längst första kvartalet ut, vilket jag nu gjort, säger Christer Sundin till Hem & Hyra.

Läs ocksåÖstersundshems förre vd till Jämtlands Tidning

– Vidare har jag andra engagemang som tar tid och behöver min uppmärksamhet.

Som ny tillförordnad vd utses Peter Cederwall.

Han kommer att tjänstgöra till dess att en ny vd tillträder. Peter är en välkänd företagsledare i Jämtland, och han kommer närmast från rollen som konsult, delägare och styrelseordförande i Oktopal AB, vilka är specialiserade på konsulttjänster till privata och offentliga fastighetsägare.

Läs ocksåSkriver om klass, mord och en villkorslös faderskärlekNärbild på Eric Rosén.

Christer Sundin ansvarar även fortsättningsvis för de rättsprocesser som pågår gentemot tidigare ledning i Östersundshem.

Läs också Hyran i nybyggt för hög för många i Dalarna En tredjedel i Värmland klarar inte hyran i nybyggt Lediga lägenheter i lyxigt golfboende

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.