Annons

Ny tillförordnad vd i Östersundshem

Östersund I väntan på en ny vd för Östersundshem har Christer Sundin axlat rollen. Nu avslutar han sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran.

Östersundshems styrelse kommer på nästa styrelsemöte, den 14 maj, att fatta beslut om vem som får tjänsten som ny vd. I samband med det mötet avslutar Christer Sundin sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran.

– Jag kommer alltså att sitta kvar fram till årsstämman för Östersundshem den 14 maj. Jag lovade ägaren att sitta kvar tills en ny vd tillträdde, eller som längst första kvartalet ut, vilket jag nu gjort, säger Christer Sundin till Hem & Hyra.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

– Vidare har jag andra engagemang som tar tid och behöver min uppmärksamhet.

Annons

Som ny tillförordnad vd utses Peter Cederwall.

Han kommer att tjänstgöra till dess att en ny vd tillträder. Peter är en välkänd företagsledare i Jämtland, och han kommer närmast från rollen som konsult, delägare och styrelseordförande i Oktopal AB, vilka är specialiserade på konsulttjänster till privata och offentliga fastighetsägare.

Annons
Läs ocksåNya larmsiffror: Ensamstående föräldrar har inte råd att äta sig mätta - "Otryggt, inte mycket kvar"

Christer Sundin ansvarar även fortsättningsvis för de rättsprocesser som pågår gentemot tidigare ledning i Östersundshem.

Läs också Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Här mjölkas bostadsbolagen på miljoner: ”Borde användas till renovering” "Stötande om skolbråk leder till vräkning" – så upprör lagförslaget om vräkning Politiker duckar beslut om omstridd renovering: ”Ett enormt svek”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.