Annons

Ny tillförordnad vd i Östersundshem

Östersund I väntan på en ny vd för Östersundshem har Christer Sundin axlat rollen. Nu avslutar han sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran.

Östersundshems styrelse kommer på nästa styrelsemöte, den 14 maj, att fatta beslut om vem som får tjänsten som ny vd. I samband med det mötet avslutar Christer Sundin sin tjänst som tillförordnad vd, på egen begäran.

– Jag kommer alltså att sitta kvar fram till årsstämman för Östersundshem den 14 maj. Jag lovade ägaren att sitta kvar tills en ny vd tillträdde, eller som längst första kvartalet ut, vilket jag nu gjort, säger Christer Sundin till Hem & Hyra.

ANNONSFörsäkringsguiden.se: Din jämförelsetjänst för försäkringar

– Vidare har jag andra engagemang som tar tid och behöver min uppmärksamhet.

Annons

Som ny tillförordnad vd utses Peter Cederwall.

Han kommer att tjänstgöra till dess att en ny vd tillträder. Peter är en välkänd företagsledare i Jämtland, och han kommer närmast från rollen som konsult, delägare och styrelseordförande i Oktopal AB, vilka är specialiserade på konsulttjänster till privata och offentliga fastighetsägare.

Annons
Läs ocksåKvinna satt i fängelse och lät sin mamma bo i lägenheten – förlorar kontraktet

Christer Sundin ansvarar även fortsättningsvis för de rättsprocesser som pågår gentemot tidigare ledning i Östersundshem.

Läs också Efter Hem & Hyras granskning: Regeringen skärper regler för äldre hissar Ministern vill se säkrare andrahandsbetalningar: ”Kan minska risken för hyresgäster att bli lurade” Bostadspolitisk rundtur inledde förbundsstämman En sjungande regionordförande med stort hundintresse

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.