HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nykvarnsbostäder storsatsar på underhåll

Nykvarn Fler nya kök och badrum för hyresgästerna. Det blir konsekvenserna av att Nykvarnsbostäder ökar underhållsatsningarna rejält under 2013.

 Försäljning av en fastighet samt effektiviseringar gjorde att bolaget kunde öka satsningarna på underhåll redan förra året, då 10 miljoner kronor lades på underhåll. Nu fortsätter arbetet under 2013 genom att bolaget satsar 30 miljoner kronor på underhåll.
– Vi måste göra det här eftersom underhållet över tid fått stryka på foten och många av våra femtio- och sextiotalshus behöver göras i ordning, säger Ann Johansson, vd på Nykvarnsbostäder.

Men bolaget har ansträngd ekonomi och för att kunna göra satsningar krävs effektiviseringar på alla områden.
– Vi räknar med samordningsvinster genom att kunna använda kompetens och resurser på Teknisk enhet när det gäller vissa åtgärder för fastighetsskötsel som till exempel snö och gräs, säger Ann Johansson.

Annons
Läs ocksåHyresgästen Karin: ”Vansinne att riva ut vacker originalinredning som hållit i 90 år!”Byggcontainer med slängda lister och socklar i trä. Porträtt på Karin Johansson. Hon är kritisk mot konceptrenoveringarna i hennes hus på Bergsgatan i Gävle.

 

Annons
Läs också Nordanvinden blåser rakt in – hyresvärden gör ingenting Nya hyror på gång - Här är bolaget med högst yrkande hittills i Västra Götaland Anna, 83, stryker kläder i mörker – rädd att förfrysa i vinter Halkade efter duschen och kraschade in i dörren – värden kräver 18 600 kronor

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.