HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Öbo utsedd årets fastighetsägare

Örebro Fastighetstidningens läsare och jury har utsätt Örebrobostäder till årets fastighetsägare.

Med 46 procent av rösterna korades Öbo som årets fastighetsägare 2013. Ett pris som Fastighetstidingen varje år delar ut sedan 1997.

Fastighetstidningen är de privata fastighetsägarnas tidning. För att få priset måste hyresvärden vara medlem i branschorganisationen Fastighetsägarna. Öbo, som är ett kommunalt bostadsbolag, blev medlemmar 2o11 vilket mötte kritik.

Läs ocksåHyresvärden fixar kreativt jullov

I ett pressmeddelande säger Öbo:s vd Ulf Rohlén:

Annons

– Jag är både glad och stolt över utmärkelsen. Det är ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt. Vi har, till exempel, minskat vår totala energiförbrukning på elsidan med drygt 30 procent där målet var 25 procent till och med år 2015.

Fastighetstidningen skriver att Örebrobostäder vann med 46 procent av rösterna. Wallenstam fick 35 procent, AMF Fastigheter 15 procent, Wihlborgs och Baltic 2 procent var av rösterna.

Annons
Läs ocksåEn veckas utredning av skott i föreningslokal - utan resultat
Läs också Dömd till fängelse - då vill hyresvärden riva kontraktet Ännu oklart om Orsas hyror Stena höjer hyran i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.