Annons

Skandalhus i Bromma klubbat för 14 miljoner

Stockholm ​Vem som köpt fastigheten på Nipfjällsvägen i Bromma är fortfarande oklart. Vid kronofogdens auktion i dag ropades den in för 14 miljoner, men först om en månad

Ett ​70-tal personer hade samlats när Kronofogden auktionerade ut hyresvärden Ballo Zachrissons fastighet. Hon har försökt stoppa försäljningen in det sista, både genom att ifrågasätta kronofogdens utmätning och därefter överklaga beslutet. Så sent som i går eftermiddag meddelade Nacka tingsrätt att hon inte fått anstånd.

Fastighetsägaren var själv närvarande vid auktionen och påstod att fanns hyresavtal på två lokaler i fastigheten, den ena tillhörande henne själv. När innehållet i avtalen redovisades, bland annat att kontraktstiden var på tio år hyresfritt, utbröt skratt i lokalen. Avtalen godtogs inte och antecknades därför inte i sakägarförteckningen.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Huset är tvångsförvaltat och kommer så att vara tills hyresnämnden beslutar något annat. Den nya ägaren tillträder den 10 mars. Först då blir det klart vem eller vilka som är de nya ägarna.

Annons
Läs också Hovrätten slår fast: fortsatt tvångsförvaltning av skandalhus Därför är det svårt att stoppa värstingvärdarna Hem & Hyra utser: Sveriges värsta värdar - skandalvärd i Mellansverige i topp Värst 2: Här är värden som drivit över 500 rättsprocesser Lättnad bland hyresgästerna efter tvångsförvaltningen

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.