Annons

Svenska Bostäder poppis bland studenter

Stockholm Studenter har rankat bästa arbetsgivaren. Svenska Bostäder blev både bäst i fastighetsbranschen och årets nykomling bland högskoleingenjörer i Företagsbarometern.

Svenska Bostäder fick dubbla priser: ett för bäst i branschen fastighetsförvaltning och ett för årets nykomling för studenter inom kategorin högskoleingenjörer.

– Vi har som mål att vara bland de bästa och mest attraktiva arbetsplatserna och våra årliga medarbetarundersökningar visar att vi är på god väg. Det är självklart roligt att även studenterna, som är våra framtida medarbetare, tycker att vi är bland de mest attraktiva arbetsgivarna, säger Susanne S Callemo, HR-chef på Svenska Bostäder i ett pressmeddelande.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Mer än 24 000 svenska universitets- och högskolestudenter har medverkat i Universums undersökning där Svenska Bostäder blev 46:a totalt bland alla arbetsgivare i Sverige.

Annons

Läs också Svårt sjuka Rida tvingas leva med dyblött golv - klarar inte att skrapa: "Blir yr när jag försöker böja mig" Ny överenskommelse – så mycket höjer Svenska Bostäder hyran för 28 000 lägenheter Succé för ny metod mot knark och vapen i trapphusen – Riham: "Jag känner mer säkerhet" Stockholms kommunala bostadsjättar kräver 7,8 procent i hyreshöjning: "På tok för högt" Hyresgäster får miljonersättning för bullerstörningar

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.