HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Svenska Bostäder poppis bland studenter

Stockholm Studenter har rankat bästa arbetsgivaren. Svenska Bostäder blev både bäst i fastighetsbranschen och årets nykomling bland högskoleingenjörer i Företagsbarometern.

Svenska Bostäder fick dubbla priser: ett för bäst i branschen fastighetsförvaltning och ett för årets nykomling för studenter inom kategorin högskoleingenjörer.

– Vi har som mål att vara bland de bästa och mest attraktiva arbetsplatserna och våra årliga medarbetarundersökningar visar att vi är på god väg. Det är självklart roligt att även studenterna, som är våra framtida medarbetare, tycker att vi är bland de mest attraktiva arbetsgivarna, säger Susanne S Callemo, HR-chef på Svenska Bostäder i ett pressmeddelande.

Läs ocksåHyresgäster får miljonersättning för bullerstörningar

Mer än 24 000 svenska universitets- och högskolestudenter har medverkat i Universums undersökning där Svenska Bostäder blev 46:a totalt bland alla arbetsgivare i Sverige.

Läs också Hyresgästerna i världskända "Sockerbiten" i Björkhagen värnar om sitt hus: "Vi behöver en egen arkitekt" Överenskommelsen klar – hyrorna höjs för 165 000 Stockholmare Efter fem års arbete: Stockholms nya hyresmodell skrotas Elisabeth får tillbaka 27 000 – värden tog betalt två gånger för balkonginglasning

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.