Annons

Tvångsförvaltning upphör för fastigheter i Västerviks kommun

Västervik Hyresnämnden har upphävt tvångsförvaltningen av fyra fastigheter i Västerviks kommun. Nu tar nya ägare över hyreshusen.

Fyra fastigheter, tre i Blackstad och en i Ankarsrum, har sålts och tvångsförvaltningen upphör enligt beslut i hyresnämnden.

Fastigheterna har varit tvångsförvaltade sedan november 2015, bland annat för en ohälsosam boendemiljö och överhängande hot om att el, vatten och värme skulle stängas av på grund av uteblivna betalningar från ägaren Q Hus Sverige.

ANNONSGuide till hemförsäkringar

Nu har fastighetsbolaget Kärnan i Östergötland köpt de tre fastigheterna i Blackstad och Nils Grimberg är köpare till fastigheten i Ankarsrum.

Annons

Läs mer:
Ohyra, mögel och kallt skäl för tvångsförvaltning:

Förbjudet att bo hos Q hus i Ankarsrum

Annons
Läs ocksåStörningsjouren hittade kvinna inlåst i förråd – värden vill vräka en man i husetGrovkornig närbild på en uppbruten vit dörr. Ovanpå inklippt text: "Det är obehöriga i källare. Det hörs bankningar. Åk inte ensam på denna." En hyresgäst riskerar vräkning efter att hans besökare stört grannarna.
Läs också Mannen ville spara el, skaffade kamin och orsakade brand – får betala skadestånd Tom bor i möglet - har väntat drygt ett år på hjälp från Hyresgästföreningen Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Motorolja och hundbajs hamnar i behållarna för matfett: "Ingen succé - mer farligt avfall än matolja"

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.