Annons

Var är bäst att hänga i sommarstockholm?

Stockholm Semestern närmar sig med stormsteg för många stockholmare. Men frågan är var det är bäst att hänga på sommaren? Stan eller landet?

Var det är bäst att hänga på sommaren?

atef_shounoda_webben.jpg

ANNONSSmarta tips för att hyra ut din bostad enklare

Atef Shounoda, 50, Botkyrka

– Självklart landet, om jag hade haft något ställe. Vi har folk som stör och som kör mopeder runt husen, särskilt på sommaren när ungdomarna har sommarlov. Polisen tar inte tag i det.

helen_andersson_webben.jpg

Helen Andersson, 48, Södertälje̶

Annons

– Jag tycker om mixen – att bo på landet men att kunna åka in till stan och strosa runt och ta del av allt som finns i Stockholm. Jag tycker om Stockholmspulsen på sommaren.

Läs ocksåHär är högsta temperaturen du behöver stå ut med inomhus

inger_breitholtz_webben.jpg

Inger Breitholtz, 54, Södermalm

– Både och! Stockholm är som bäst på sommaren. Jag gillar utelivet, att allt flyttar ut på gatan och att människor är öppna. Så vill jag naturligtvis ha skärgården. För mig är det drömmen om den svenska sommaren.

Läs ocksåGårdsteater i Örebro – "ett sätt att minska ensamheten"

margareta_thalen_webben.jpg

Margareta Thalén, 67, Solna

Annons

– Landet, absolut. Jag gillar att komma nära naturen och att det är tystare och vackrare. Att vara på landet är ofta förknippat med frihet. Det är ett annat tempo, stressen avtar. Man kommer närmre jorden, och marken, man ser hur det lilla livet är.

michele_masucci_webben.jpg

Michele Masucci, 32, Södermalm

– Om jag måste välja skulle jag välja landet men det är klart att sommaren kan vara fantastisk inne i stan med uteserveringar, kaféer och bad. Men de flesta kan inte välja – det är en lyx att kunna välja att åka till landet.

Läs också Full fart på Hallsta Summer Camp Så hög temperatur måste du acceptera inomhus – och då kan du få pengar tillbaka Extremt tryck på resor i Göteborgs förorter

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.