Annons

Vd-byte för Burlövsbostäder

Burlöv I tretton år har Birgitta Sandell suttit på vd-posten för Burlövsbostäder. Efter en tids sjukdom har hon nu sagt upp sig. Hyresgäster i 2 500 lägenheter kommer därför att få en ny vd i april nästa år.
Birgitta Sandell lämnar posten som vd för Burlövsbostäder.
Foto: Kristina Wahlgren
Birgitta Sandell lämnar posten som vd för Burlövsbostäder.

Liksom många andra kommunala bostadsbolag är Burlövsbostäder på väg att ändra inriktning, från att enbart förvalta bostäder till att i allt större utsträckning också producera nya hyreslägenheter. I samband med det har vd:n Birgitta Sandell, som suttit på posten i 13 år, valt att säga upp sig. Birgitta Sandell har under en period varit sjuk men är nu friskförklarad. Trots det väljer hon att lämna.

– Jag är frisk nu men jag har en mental resa att göra också. Det är svårt för mig att sitta på posten som vd i den här situationen, säger Birgitta Sandell.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar

Sammanlagt har hon arbetat i mer än tjugo år för Burlövsbostäder. Hon började när Burlövsbostäder var en stiftelse och lämnar nu ett kommunalt aktiebolag med 2 500 lägenheter i Arlöv och i Åkarp.

Annons
Läs också De bor med ruttnande fönster – vite på tiotusentals kronor tvingar värden att fixa Barbro lämnade sitt älskade Gotland efter rekordhöga kravet: "Hyran blev droppen" Viveca, 78, bor hos värden som höjer hyran mest i landet: "Måste bli ett stopp någon gång" Hyresvärden gick in i kvinnans rum och sniffade på trosor – fångades på film Valentino fick inte byta lägenhet – kostade honom jobbet

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.