HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Vd-byte för Burlövsbostäder

Burlöv I tretton år har Birgitta Sandell suttit på vd-posten för Burlövsbostäder. Efter en tids sjukdom har hon nu sagt upp sig. Hyresgäster i 2 500 lägenheter kommer därför att få en ny vd i april nästa år.
Birgitta Sandell lämnar posten som vd för Burlövsbostäder.
Foto: Kristina Wahlgren
Birgitta Sandell lämnar posten som vd för Burlövsbostäder.

Liksom många andra kommunala bostadsbolag är Burlövsbostäder på väg att ändra inriktning, från att enbart förvalta bostäder till att i allt större utsträckning också producera nya hyreslägenheter. I samband med det har vd:n Birgitta Sandell, som suttit på posten i 13 år, valt att säga upp sig. Birgitta Sandell har under en period varit sjuk men är nu friskförklarad. Trots det väljer hon att lämna.

– Jag är frisk nu men jag har en mental resa att göra också. Det är svårt för mig att sitta på posten som vd i den här situationen, säger Birgitta Sandell.

Annons
Läs ocksåHyresgäster utan el hela vintern – nu kan även vattnet stängas avHyreshus i Överum.

Sammanlagt har hon arbetat i mer än tjugo år för Burlövsbostäder. Hon började när Burlövsbostäder var en stiftelse och lämnar nu ett kommunalt aktiebolag med 2 500 lägenheter i Arlöv och i Åkarp.

Annons
Läs också Unika beslutet: Elektriska handdukstorkar klassas som lyx – värden tvingas backa Kontraktet var ”felskrivet” – Nicholas hyra chockhöjdes: ”Jag blev lurad” Här har hyresgästerna varit utan el och varmvatten hela vintern: ”För jävligt” Trots oro i världen: En fjärdedel av värdarna klarar inte ge dig skydd

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.