Annons

Bostadsförmedlingen flyttar till Slakthusområdet

Stockholm Tekniska nämndhuset på Kungsholmen ska byggas om. Bostadsförmedlingen kommer inte att flytta tillbaka efter ombyggnaden utan siktar på nya lokaler vid Globen.

De nya lokalerna finns i Palmfelt Center, där Stockholm Parkering och Serviceförvaltningen blir grannar. Hyresgästföreningen i Stockholm har sitt kontor på andra sidan gatan. I den nya lokalerna får alla avdelningar plats på samma våningsplan och det är nära till både tunnelbana, tvärbana och bussar. Det finns också plats för en egen entré med kundmottagning och tydlig skyltning.

Flytten kan bli aktuell hösten 2018, om Bostadsförmedlingens styrelse godkänner vd förslag vid sammanträdet nästa vecka.

Annons
ANNONSGuide till hemförsäkringar
Annons
Läs också Nya larmsiffror: Ensamstående föräldrar har inte råd att äta sig mätta - "Otryggt, inte mycket kvar" Ny lag ska säkra kontraktet för barnfamiljer: "Snävt men ett steg i rätt riktning" Här mjölkas bostadsbolagen på miljoner: ”Borde användas till renovering” "Stötande om skolbråk leder till vräkning" – så upprör lagförslaget om vräkning Politiker duckar beslut om omstridd renovering: ”Ett enormt svek”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.