HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Bostadsförmedlingen flyttar till Slakthusområdet

Stockholm Tekniska nämndhuset på Kungsholmen ska byggas om. Bostadsförmedlingen kommer inte att flytta tillbaka efter ombyggnaden utan siktar på nya lokaler vid Globen.

De nya lokalerna finns i Palmfelt Center, där Stockholm Parkering och Serviceförvaltningen blir grannar. Hyresgästföreningen i Stockholm har sitt kontor på andra sidan gatan. I den nya lokalerna får alla avdelningar plats på samma våningsplan och det är nära till både tunnelbana, tvärbana och bussar. Det finns också plats för en egen entré med kundmottagning och tydlig skyltning.

Flytten kan bli aktuell hösten 2018, om Bostadsförmedlingens styrelse godkänner vd förslag vid sammanträdet nästa vecka.

Annons
Läs ocksåEn sjungande regionordförande med stort hundintresse
Annons
Läs också Definitivt stopp för ombildningar i Göteborg Vill ha fond för fattiga hyresgäster – nobbas av ministern: "Kostnadskris" Ny hyresprotest i Göteborg – Krystyna, 74: ”Hur ska jag klara mig?” Maktskifte stoppar ombildningar i Göteborg

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.