HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Diligentia renoverar på Bergsätravägen

Lidingö Diligentia ska under det kommande året renovera 115 lägenheter på Bergsätravägen på Lidingö. I projektet satsas det extra på kvalitet i materialval och hyresgästerna får själva påverka hur det ska se ut i bland annat kök och badrum.

– Diligentias innehavsstrategi handlar till stor del om ett långsiktigt ägande och ett bestånd som är helt, rent och tryggt. Utifrån den känns det lika självklart som roligt att lyfta även våra äldre fastigheter, skriver Sven-Åke Persson, affärsutvecklingschef i ett pressmeddelande.

Sedan 2009 har Diligentia renoverat och moderniserat 576 lägenheter från 50-talet i Nacka. Totalt renoverar Diligentia just nu nära 700 av sina lägenheter i Stockholmsområdet.

Läs ocksåFler bostäder för äldre på Lidingö – men inte till studenterPolitikerna på Lidingö fick bekänna färg med skyltar. Alla vill bygga bostäder åt äldre.
Läs också Lidingö sist ut att höja hyran Podiums affär med Lidingöhem i hamn Lidingöhem säljer 92 lägenheter Lidingöhem vill höja hyran med upp till 40 procent

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.