HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Köpings Bostads AB byter vd

Köping Fredrik Millertson slutar som vd för Köpings Bostads AB den sista februari. Det är ännu oklart vem som blir hans efterträdare.

Fredrik Millertson har varit vd för Köpings Bostads AB, KBAB, i fyra år. Men den 1 mars börjar han på sitt nya jobb som teknisk chef på Örebro kommun. Fredrik Millertson har jobbat i fastighetsbranschen i 26 år och tyckte det var dags för något nytt.
–Jag fick det här erbjudandet, och tyckte det lät intressant. Det är ju en betydligt större organisation och kommun än Köping.

Dessutom är han bosatt i Örebro och får nu betydligt närmare till jobbet.
–Det har varit en jätterolig tid på KBAB. Men jag har pendlat 16-17 mil per dag, och det tar ju ut sin rätt.

Annons
Läs ocksåSparkad bostads-vd får fallskärm på 1,6 miljoner

Nu pågår rekryteringen efter Millertsons efterträdare. Men från den 1 mars kommer bolaget att ledas av en tillförordnad chef. Vem det blir beslutas på nästa styrelsemöte.

Annons
Läs också Besked om ny vd för Uppsalahem väntas i nästa vecka Ängelholmshem utreds för ekobrott Hyresgästerna får betala för dålig sophantering - hyrorna höjs Bostadsbolag i Aros-Gävle nominerade till pris

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.