HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Nya hem i Ingelstad

Kronoberg Nästa sommar väntas det inflyttning i sex nya lägenheter i Ingelstad. Vidingehem satsar även på hiss i tvåvåningshuset.
De sex lägenheterna i den nya fastigheten i Ingelstad utrustas med hiss, även om huset bara är på två våningar. (Hissen på bilden är från en annan fastighet.)

Bygget har kommit i gång på Furulidsvägen i Ingelstad, en av Växjö kommuns tätorter. Det blir fyra stycken treor och två stycken tvåor som ska stå inflyttningsklara i juni 2019.

– Ingelstad blir allt mer populärt och vi har flera projekt på gång i samhället, bland annat i centrum. Att vi valde att börja med Furulidsvägen berodde på att vi kunde komma i gång relativt snabbt där, säger marknadsansvariga Anna Johansson i Vidingehems nyhetsblad.

Läs också"Bristen måste byggas bort"

Lägenheterna får förhöjd tillgänglighet och även om huset bara är på två våningar så får det hiss.

Annons

– Ja, det är viktigt. Hos oss ska det alltid vara enkelt att ta sig till andra våningen, även om man skjuter en barnvagn eller en rollator framför sig, säger Anna Johansson.

Vidingehem ägs av Växjö kommun och har drygt 300 lägenheter i Ingelstad. Totalt äger och förvaltar bolaget 2 067 lägenheter, främst på orterna runt omkring Växjö.

Annons
Läs också"Det går att bygga billigare"
Läs också "Alla måste kunna ta emot vänner och familj" "Gömda" utrymmen blir nya bostäder Magnus bor i storstadsområdet där snitthyran rusat snabbast: ”Du får ju ett urval”

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.