HemHyra.se använder sig, precis som flertalet andra webbplatser, av cookies för att förbättra servicen för er besökare. Läs mer om Cookies

Annons

Snart kan Graflunds hyresgäster anmäla fel i mobilen

Stockholm Hittat något fel som bör åtgärdas i området där du bor? Snart lanserar Graflunds en app där du anmäla felet och skicka in en bild med din mobiltelefon.

Cirka en fjärdedel av alla som besöker Graflunds hemsida gör det med hjälp av en så kallad smartphone. Detta har bidragit till att företaget nu har utvecklar nya verktyg för att kontakta Graflunds via mobilen. Företaget finns redan på facebook och twitter men i den nya appen får hyresgästerna möjlighet att ha en privat kontakt med sin hyresvärd utan att riskera att dialogen kommenteras av andra. Dessutom kan man vara anonym i appen.

– Vi tror att hyresgäster kommer uppskatta möjligheten att på stående fot kunna uppmärksamma oss på saker som kan bli bättre i närmiljön. Med den nya appen kan hyresgäster ge oss omedelbar feedback. säger Anitha Wretling, kommunikationsansvarig på Graflunds.

Annons
Läs ocksåHyrorna klara för 1 000 lägenheter hos privatvärd

Under hösten ska appen testas av hyresgäster i Strängnäs. Efter det kan den introduceras på andra orter. Graflunds äger och förvaltar drygt 14 000 hyresrätter i Märsta, Bro, Huddinge, Haninge, Södertälje, Linköping, Norrköping, Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred, Uppsala, Markaryd, Landskrona och Göteborg.

Annons
Läs också Rosie drabbades av grannens vattenskada Uppgifter: Fastighetsköp i Hammarkullen blir inte av Sabah skördar närodlat i miljonprogrammet Hyresvärd besiktigar tak efter olycka

Copyright © Hem & Hyra. Citera oss gärna men glöm inte ange källan.